Over

Mijn naam is Nancy Maliepaard, “Nens” voor iedereen die me wat beter kent.

NensArt staat voor Kunst die even een glimlach op je gezicht laat verschijnen. Heel herkenbaar maar tegelijkertijd toch ook misschien dat waarvan je denkt “Is dit eigenlijk wel mogelijk, wat doen ze daar eigenlijk allemaal en hoe dan?” De uiteindelijke conclusie over wat de figuren nu echt uitspoken en of het ook echt tot de mogelijkheden van het menselijk lichaam behoort laat ik over aan de kijker. Bij twijfel “doe dit thuis vooral niet na”

Mijn werk ontstaat vanuit een nieuwsgierigheid naar en de fascinatie voor de oneindige mogelijkheden tot bewegen van het menselijk lichaam. De mogelijkheden en de uitdagingen, die zijn interessant. In de uitvoering permitteer ik mij uiteraard een ruime mate van dichterlijke vrijheid.

Meestal ontstaan de figuren spontaan vanuit mijn fantasie. Een stuk ijzerdraad in mijn handen dan gebeurt er gewoon iets, de klei komt later, de verf maakt het uiteindelijk af. Soms ontstaat het idee voor een werk ook door de vorm van een mooi stuk hout met ervaring. Het kan zijn dat ik iets zie in het dagelijks leven gewoon thuis of op straat of tijdens mijn werk als yoga docent waardoor ik een nieuw idee krijg.

Inmiddels zijn er uit mijn handen ook een aantal dier figuren ontstaan, natuurlijk op mijn manier vormgegeven, je komt ze vanzelf ergens op de website tegen. Misschien wel eerder dan je denkt.

Mijn werk is te koop, niet alles op de website is nog te koop. stuur me een berichtje en ik laat het je weten. Is dat wat jij leuk vindt niet meer beschikbaar dan maak ik naar jou wensen een nieuw exemplaar. Al mijn werk is volledig handgemaakt. Klik op de foto en de info komt tevoorschijn. Het zijn over het algemeen kleine werken tot ongeveer 35 cm hoog inclusief voet. De werken zijn geschikt voor in huis of in een andere niet vochtige ruimte tenzij anders vermeld. Heb je belangstelling stuur me een berichtje ik bel of bericht je zo snel mogelijk terug.

Genoeg gekletst, kijk rustig even rond…

Volg mij op social media