Welkom

pelikaan 1
IMG_5369 (1)
IMG_7006
IMG_8935
IMG_5652
IMG_0236
IMG_6995
IMG_2706
IMG_6994
IMG_7004
IMG_6997
Specials Puck
IMG_7016 (1)
IMG_8093
unnamed-2
previous arrow
next arrow

Vanuit mijn verbeelding ontstaan kleurrijke kunstwerken van actieve mensfiguren en dieren die staan te popelen om jouw huis op te komen vrolijken.  Ze bewegen zich in alle mogelijke en onmogelijke houdingen of liggen gewoon languit te luieren op hun eigen stukje hout met ervaring. Ze zijn samen of alleen en soms ook in zeer verrassend gezelschap.

De pelikaantjes die de naam ‘Daam’ hebben gekregen zijn inmiddels al bekend in Appingedam en omstreken. Het ontwerpen van ‘De Damster Pelikaan’ de jaarlijkse vrijwilligersprijs in Appingedam heeft daar natuurlijk aan bijgedragen dragen. Van Daam heb ik heb zowel witte uitvoeringen gemaakt als Daampies in allerlei vrolijke kleuren. Er zijn nieuwe maten in de maak en er is nu ook een kleine Daam die geschikt is voor buiten in de tuin. De series ‘Lips’ en ‘Bleh’ zijn nieuw. Op Facebook, Instagram en in het overzicht zijn er al een aantal te zien.

Over een paar maanden is de eerste bronzen Daam(pie) beschikbaar! Wel in beperkte oplage dus als je belangstelling hebt laat het me weten.

De uitslag van mijn Facebook actie is inmiddels bekend en de winnaars hebben hun mini Daam met naam en geboortedatum ontvangen. Mini Daam is nu ook te koop in allerlei kleuren. Mini Daam is ook speciaal te bestellen als geboorte Daampie voorzien van naam en geboortedatum.

De Bronzen Delta, de waarderingsprijs die ik heb mogen ontwerpen voor de gemeente Eemsdelta, is inmiddels voor de eerste keer uitgereikt. Wil je meer weten over het ontwerp? Kijk dan onder Bronzen Delta in het menu.

Heb je iets gevonden op de site of wil je liever iets laten maken speciaal naar jou wens? Stuur me vrijblijvend een berichtje en ik neem contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Kijk rustig rond op de site.