Welkom

IMG_5369 (1)
IMG_7006
IMG_8935
IMG_5652
IMG_0236
IMG_6995
IMG_2706
IMG_6994
IMG_7004
IMG_6997
Specials Puck
IMG_7016 (1)
IMG_8093
pelikaan 1
previous arrow
next arrow

Vanuit mijn verbeelding ontstaan kleurrijke kunstwerken van actieve mensfiguren en dieren die staan te popelen om jouw huis op te komen vrolijken.  Ze bewegen zich in alle mogelijke en onmogelijke houdingen of liggen gewoon languit te luieren op hun eigen stukje hout met ervaring. Ze zijn samen of alleen en soms ook in zeer verrassend gezelschap.

De pelikaantjes de naam ‘Daam’ hebben gekregen zijn inmiddels al bekend in Appingedam en omstreken. Het mogen maken van ‘De Damster Pelikaan’ de jaarlijkse vrijwilligersprijs in Appingedam heeft daar natuurlijk aan bijdragen. Van Daam heb ik heb zowel witte uitvoeringen gemaakt als Daampies in allerlei vrolijke kleuren. Er zijn en nu zelfs een paar die geschikt zijn voor buiten in de tuin. De series ‘Lips’ en ‘Bleh’ zijn nieuw. Op Facebook, Instagram en in het overzicht zijn er al een aantal te zien.

Over een paar maanden is de eerste bronzen Daam(pie) beschikbaar! Wel in beperkte oplage dus als je belangstelling hebt laat het me weten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk rustig rond op de site.

Op vrijdag 18 augustus en op vrijdag 1 en 22 september ben ik een van de deelnemende locaties van Artiveer 2023. Met je polsbandje mag je de hele dag meevaren op het Damsterveer en op de Leutje Veer. Op de toegang tot deelnemende locaties en op de deelnemende horeca krijg je korting en een aantal andere locaties zijn gratis toegankelijk. Bij NensArt ben je uiteraard welkom, gratis. De Leutje Veer vaart van achter de Nicolaïkerk in Appingedam om 11.00 en om 14.00 uur speciaal naar de Kalkoven en naar NensArt.

Bezig met een mooie opdracht waar ik verder helaas nog niks over mag zeggen, wordt vervolgd.

Voor nu druk aan het inpakken voor een expositie in Nieuw Amsterdam misschien fiets je er ook wel langs tijdens de Kunst en Cultuur route ‘De Verbinding’ komend weekend 7 en 8 oktober.

Kijk ook even op mijn Facebook pagina voor een leuke actie vooral als je Damster bent of Damsters kent!

Heb je iets gevonden op de site of wil je liever iets laten maken speciaal naar jou wens? Stuur me vrijblijvend een berichtje en ik neem contact met je op.

Volg mij op social media