pelikaan 1
IMG_5369 (1)
Delta
IMG_8935
IMG_6995
Specials Puck
IMG_8093
previous arrow
next arrow

NensArt

Vanuit mijn verbeelding ontstaan vrolijke en vaak kleurrijke kunstwerken. Ooit begonnen met actieve mensfiguren in allerlei mogelijke en onmogelijke houdingen maar inmiddels is er ook veel ander werk ontstaan.

Alles wat je wil weten over Daam de vrolijke pelikaan van Appingedam is nu te lezen onder ‘Het verhaal van Daam’. Binnenkort ook een bronzen versie van Daam in zeer beperkte oplage. De Bronzen Delta, de waarderingsprijs die ik heb mogen ontwerpen voor de Gemeente Eemsdelta is in januari voor de eerste keer uitgereikt. Wil je meer weten over hoe het ontwerp tot stand is gekomen, kijk dan onder ‘Bronzen Delta’ in het menu.

Exposities

Van 15 maart t/m 16 juni zijn een aantal van mijn pelikanen te zien tijdens de expositie Kleurrijk Wit in het Museum Stad Appingedam. de expositie laat wit zien in beeldende en toegepaste kunst.

Artiveer gaat op 31 mei weer van start en de rondvaartboten leggen net als vorig jaar ook aan bij mijn Huiskamer Galerie. Wil je zien hoe ik aan mijn kunst werk? Dat kan alleen tijdens Artiveer!

Facebook actie

De uitslag van mijn Facebook actie is inmiddels bekend en de winnaars hebben hun mini Daam met naam en geboortedatum ontvangen. Mini Daam is nu ook te koop in allerlei kleuren. Mini Daam is ook speciaal te bestellen als geboorte Daampie voorzien van naam en geboortedatum.

Speciaal voor jou gemaakt?!

Naast eigen werk maak ik ook werk in opdracht. Heb je een idee of juist helemaal nog geen idee wat het moet worden? Vrolijk beeld voor in huis, een ontwerp voor een prijs, gedenkbeeldje, een speciaal beeld op een stuk hout met een speciale herinnering, een beeld van klei, bronzen beeld of een beeld in mixed media? Stuur een berichtje en ik neem contact met je op!